POLETJE NA TRŽNICI
V KRANJSKI GORI

MaishaArt je tudi to poletje predstavljala svoje izdelke na stojnici v Kranjski Gori.

Izbirali ste lahko unikatne, ročno poslikane svilene šale in rute ter sijoče, ročno poslikane majice. MaishaArt vam je bila v pomoč, ko boste preverjali kako vam pristajajo bleščeči, ročno izdelani viseči uhani, obeski…

Vsi izdelki oddajajo odlično energijo in prispevajo k boljšemu počutju ljudi. Izdelki so edinstven kos nosljive umetnosti, ki ne gre nikoli iz mode.

Srčna hvala vsem, ki ste nas obiskali!

OBIŠČITE TRGOVINO
MAISHAART
NA ETSY.COM

Vabljeni k ogledu spletne trgovine MaishaArt na Etsy.com strani. Tam si lahko ogledate unikatne, ročno poslikane svilene rute, šale in robčke. Na ogled je veliko slik določenega izdelka in preberete si lahko vse informacije o njem. Če imate še kakršnokoli vprašanje v zvezi z izdelkom, me prosim kontaktirajte.

VSTOPITE V TRGOVINO

ROČNO POSLIKANE
MAJICE S KRATKIMI
IN DOLGIMI ROKAVI

Izrazite svojo unikatnost z ročno poslikano majico! Poiščite nekaj posebnega za vas in za vaše najdražje! Na majico lahko dodate tudi napis po želji!

Med ročno poslikanimi majicami izberite svojo unikatno majico, ki bo vaš dan naredila bleščeč in poseben. Za osvežitev vaše garderobe lahko izbirate med unikatno poslikanimi majicami s kratkimi in dolgimi rokavi. Presenetite tudi svoje najdražje in jim poklonite ročno poslikano majico s srčno mačko, čarobnim drevesom, navdihujočim zmajem … Če želite, lahko na majico napišem tudi ime, inicialke ali posebno posvetilo. Na izbiro so otroške, ženske in moške majice vseh velikosti.
Zasijte v prelepi sijoči svetlobi unikatno poslikane majice!

MAJICE
Kontaktirajte me