VOŠČILNICE
SRČNI ANGEL

MaishaArt vam predstavlja voščilnice, ki so printi originalnih detajlov unikatnih, ročno poslikanih svilenih šalov in rut.

Voščilnica Srčni Angel je velikosti 105 x 148 mm. Notranji strani ter zadnja stran so prazne. Natisnjena je na papirju Symbol Card 300 g, ki je bel in gladek. Na voščilnico se zelo lepo piše. Zraven imate na izbiro belo oziroma rumeno kuverto.
Izbirate lahko tudi količino. Če izberete komplet štirih ali več voščilnic, prihranite ob nakupu.

Želim vam veliko veselja ob pisanju voščilnic za vaše srčne angele!

25% POPUST NA VOŠČILNICE, DO 12. DECEMBRA

Akcija čarobnih voščilnic!

Voščilnica Srčni Angel je velikosti 105 x 148 mm. Notranji strani ter zadnja stran so prazne. Na voščilnico se zelo lepo piše. Zraven imate na izbiro belo oziroma rumeno kuverto. Izbirate lahko tudi količino. Če izberete komplet štirih ali več voščilnic, prihranite ob nakupu. Voščilnice so printi originalnih detajlov unikatnih, ročno poslikanih svilenih šalov in rut.

OBIŠČITE TRGOVINO
MAISHAART
NA ETSY.COM

Vabljeni k ogledu spletne trgovine MaishaArt na Etsy.com strani. Tam si lahko ogledate unikatne, ročno poslikane svilene rute, šale in robčke. Na ogled je veliko slik določenega izdelka in preberete si lahko vse informacije o njem. Če imate še kakršnokoli vprašanje v zvezi z izdelkom, me prosim kontaktirajte.

VSTOPITE V TRGOVINO
10% POPUST NA VSE SVILENE IZDELKE, DO 4. DECEMBRA

Nova akcija MaishaArt svilenih izdelkov!

Vsak ročno poslikan svilen izdelek je edinstven kos nosljive umetnosti, ki ne gre nikoli iz mode. Unikatni izdelki iz naravne svile so primerni kot darilo ženskam in moškim vseh starosti. Namenjeni so za nošenje v vseh letnih časih ter za vse priložnosti.

ROČNO POSLIKANE
MAJICE S KRATKIMI
IN DOLGIMI ROKAVI

Izrazite svojo unikatnost z ročno poslikano majico! Poiščite nekaj posebnega za vas in za vaše najdražje! Na majico lahko dodate tudi napis po želji!

Med ročno poslikanimi majicami izberite svojo unikatno majico, ki bo vaš dan naredila bleščeč in poseben. Za osvežitev vaše garderobe lahko izbirate med unikatno poslikanimi majicami s kratkimi in dolgimi rokavi. Presenetite tudi svoje najdražje in jim poklonite ročno poslikano majico s srčno mačko, čarobnim drevesom, navdihujočim zmajem … Če želite, lahko na majico napišem tudi ime, inicialke ali posebno posvetilo. Na izbiro so otroške, ženske in moške majice vseh velikosti.
Zasijte v prelepi sijoči svetlobi unikatno poslikane majice!

MAJICE
Kontaktirajte me