OBIŠČITE NAS
V LJUBLJANI

MaishaArt dvakrat na teden predstavlja svoje izdelke v središču Ljubljane. Najdete nas na Pogačarjevem trgu, ob pokriti tržnici, kjer je prostor namenjen slovenskim rokodelcem.

Vsi, ki radi kupujete unikatne izdelke, ste vabljeni, da poiščete nekaj posebnega za vas in za vaše najdražje. Izbirali boste lahko unikatne, ročno poslikane svilene šale in rute ter sijoče, ročno poslikane majice. MaishaArt vam bo v pomoč, če boste želeli preveriti kako vam pristajajo bleščeči, ročno izdelani viseči uhani in obeski.
Vsi izdelki oddajajo odlično energijo, prispevajo k boljšemu počutju ljudi in so edinstven kos nosljive umetnosti, ki ne gre nikoli iz mode.

Srčno vabljeni, da nas obiščete.

OBIŠČITE TRGOVINO
MAISHAART
NA ETSY.COM

Vabljeni k ogledu spletne trgovine MaishaArt na Etsy.com strani. Tam si lahko ogledate unikatne, ročno poslikane svilene rute, šale in robčke. Na ogled je veliko slik določenega izdelka in preberete si lahko vse informacije o njem. Če imate še kakršnokoli vprašanje v zvezi z izdelkom, me prosim kontaktirajte.

ROČNO POSLIKANE
MAJICE S KRATKIMI
IN DOLGIMI ROKAVI

Izrazite svojo unikatnost z ročno poslikano majico! Poiščite nekaj posebnega za vas in za vaše najdražje! Na majico lahko dodate tudi napis po želji!

Med ročno poslikanimi majicami izberite svojo unikatno majico, ki bo vaš dan naredila bleščeč in poseben. Za osvežitev vaše garderobe lahko izbirate med unikatno poslikanimi majicami s kratkimi in dolgimi rokavi. Presenetite tudi svoje najdražje in jim poklonite ročno poslikano majico s srčno mačko, čarobnim drevesom, navdihujočim zmajem … Če želite, lahko na majico napišem tudi ime, inicialke ali posebno posvetilo. Na izbiro so otroške, ženske in moške majice vseh velikosti.
Zasijte v prelepi sijoči svetlobi unikatno poslikane majice!

PRAZNIČNE
VOŠČILNICE

MaishaArt vam predstavlja voščilnice, ki so printi originalnih detajlov unikatnih, ročno poslikanih svilenih šalov, rut in robčkov.

Voščilnice so velikosti 135 x 135 mm. Notranji strani sta prazni. Natisnjena je na papirju Symbol Card 300 g, ki je bel in gladek. Na voščilnico se zelo lepo piše. Zraven dobite belo kuverto oziroma kuverto v barvi odtenka motiva na voščilnici.
Izbirate lahko tudi količino. Če izberete komplet štirih ali osmih voščilnic, prihranite ob nakupu.

Želim vam veliko veselja ob pisanju voščilnic!